Pretty little liars

alltså pretty little liars! hur bra som helst! ni måste bara se det! ja sitter å ba hoppar upp och ner i soffan för det är så jävla spännande! speciellt TEZZA som typ är "serienörd" som jag! du måste se det!
( om du inte redan sett det då  ) helt ärligt ni alla måste se det!


when writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen

yeeey ny kamera nu och allt!! kanske får igång bloggandet som förr nuda! men den fanns inte kvar i rosa så ja blev ju liite ledsen då. men nu när ja tänker efter så känns svart mera naturligt snyggt. FEETT nöjd! har varit ute på affärer med min älsklingsyazmine idag. köpte även feeett snygga skor också! sen blev det donken med yazze,tony och pappa! sen har jag och yazmine nördat hela kvällen med pretty little liars! har blivit fast i en serie.. attans! och nu for yazmine och tony är i piteå så ja känner mig feett mörkrädd




learn to make the best of any situation and always look on the bright side of things because life won't always go your way

vilken tur att man är helt värdelös på att laga mat
så får någon annan göra det! hah
korvstroganoff ♥



jag lovar att ny kamera kommer snart så det blir nya bilder! jag är fett ledsen för min klocka är borta som ja har på den bilden... blir så när man heter sanne och alltid lyckas supa bort alla grejer..
hur lyckas jag? vet ej!

slarva bort grejer och ramla åt höger å vänster..
ja det låter som jag


my weekend

Fredags blev det frukost på donken med yazze sen ut och kolla affärer.. köpte en jättesnygg julstjärna sen blev en kväll på five med mina tjejor, yazze,carro och amanda. hade riktigt kul. Lördag blev det ut på olika affärer med tony, nya gardiner, storhandla så frysen och kylen är full nu nästan. sen bjöd vi amanda och robin på middag, efter det slocknade ja i soffan i nån eller några timmar. ut på stan och skjutsa yazmine och henke sen till sävar.. kom hem typ 4.. då va jag riktigt trött.. minns knappt att ja la mig i sängen. tror ja somnade innnan ja ens kom innanför dörren. idag har jag målat spegeln i hallen svart. det vart sjukt mkt snyggare.. men hela jag är typ svart nu..


But my smile, still, stays on!

är på lite dåligt humör.. Breaking dawn va verkligen bra men alltså helt ärligt varför ska det ta 1 år innan nästa kommer? irriterande ju! men ja känner mig typ fett trött idag, ska åka och jobba om 3 timmar så får hoppas ja bli lite piggare snart. får vila ett stund kanskeeeee. fortfarande lock för öronen.. sjukt jävla irriterande. haatar när folk pratar med mig för ja hör ingenting. yeppyepp, hoppas det går fort att få pengar denna månad så ja kan köpa en ny jävla kamera. inte så kul att blogga utan lite nya bilder. 



hahahahhahaha


swag isn't based on the clothes you wear. it's how you carry yourself and how confident you are




 jag hatar snor, får panik om jag har snor i näsan för det är så äckligt och obehagligt. därför snyter jag mig ofta! och så fort jag får snor i näsan


jag tycker att bill och alexander skarsgård är charmiga som fan


jag har sjukt lätt för att bli brun


Jag är väldigt klumpig & osmidig jag har lätt för att tappa balansen och jag lyckas ofta göra illa någon (tony) pga att jag är för klumpig


Jag blir alltid på bra humör av shopping. om jag är på dåligt humör och köper bara minsta lilla grejen så blir ja direkt på bra humör (ett tag iaf haha) yeye call me spoiled! haha


När jag va liten så sög jag aldrig på napp, bara på tummen och det gjorde jag tills jag va ca 11 år kanske, haha mobbad!


jag har inget tålamod alls, om jag kommer på att jag vill ha nått så vill jag ha det helst igår, och om jag ska göra nått så vill jag ha det gjort för längesen


jag sover helst tvärs över sängen med ryggen längst upp mot kuddarna


jag har jättelätt för att gå ner i vikt, kan lätt gå ner 2-3 kg över bara en natt, sjukt skumt jag vet..


jag kan hela alfabetet på teckenspråk


jag brukar ibland shoppa på barnavdelningen, både skor och kläder


mitt första ord när ja va liten var storutan r då såklart, haha


jag biter på naglarna när jag tänker, är orolig och nervös


jag har alltid matchande underkläder, alltid!! även om dom inte alltid hör ihop så måste dom matcha på nått sätt!


crazy nights, long time ago


you have three choices in life 1. you can watch things happen. 2. you can make things happen. 3. or wonder what the hell happened

blev en helt ok kväll igår.. inte mkt folk, ganska dött. men ja. funderar på att se alla twilight sen dra med mig någon på bio och se den nya nån gång. haha ne ja ska gå helt lonley! haha har så jävla tråååkigt. min gamla gubb sambo for just till skelefteå. så är helt lonley. finns ingenting i kylen typ.. jobbigt som fan! vill ha massamassamassa pengar nu!




always trust your first instinct & never doubt your woman's intuition. if you feel it, it's probably true


People who snore always fall asleep first


kom pecis hem ifrån jysk. köpt denna säng! nu slipper vi sova på golvet och få ont i ryggen.. kanske mina sömlösa nätter är över? haha no way! tony snarkar än vettni.. men lite bättre lär jag sova. men fyfan jag klarar verkligen inte av att va ute. min kropp pallar inte och min hals blir torr på en gång. inte nog med det.. min trummhinna har spruckit så rinner blod ifrån örat hela jävla tiden.. inte fresh! behöver sova..


meanness is a sign of weakness

inge jobb idag heller... först kan ja inte prata och nu när rösten väl är "typ" nästan tillbaka? haha whatever! så hör jag inte ett jävla skit... och det ba tjuter i mina öron.. känns ju inte så kul att va hemma såhär i början.. otur.. men vad gör man? jaja ledig imorgon iaf så har nu två dagar på mig att bli frisk till fredag för då tänker ja inte stanna hemma! idag har vi börjat städa hela lägenheten, från grund! va riktigt pigg på morgonen, tog en promenad med tobias sen efter städningen va ja helt slut. sov nå timme/timmar vet inte. sen så har vi iaf haft Carro och Makke här inatt. så självklart fick ja mig några sjuka skratt. så på ett nice humör är jag iallafall. Men jag har NOLL koll på hur mkt jag sovit och inte och när ja typ kommer bli trött. men just nu är jag pigg iaf! så typiskt att min kamera är sönder också.. en av anledningarna till att ja bloggar mindre. och tråkigare! Men en ny ska ja väll fixa snart!


wildfox collection


bloggpaus

kommer faktist att ta en liten bloggpaus. kanske kommer upp nått inlägg ibland men tillsvidare inte så mkt som ja gjort. måste köpa ny kamera också. min har gått sönder, billigt jävla skit. sen är det så mkt ja måste fixa annars också så därför blire lite mindre bloggning hära. men ja jag kommer att börja blogga mera senare om några veckor kanske. ska försöka sova lite nu, blir nog bara en timme. sover väldigt konstigt nuförtiden och speciellt nu när ja är såhär förbannat jävla sjuk. känns som ja är i en liten bubbla. hör inget, kan knappt prata och kroppen värker.


neew


köpte ny vinterjacka i fredags, jag blev super nöjd för den sitter verkligen.. perfekt .. och en ny vinterjacka behövdes verkligen.


ed hardy dress



idag har jag fortfarande ingen fucking röst, det är nästan värre. och imorgon ska jag jobba.. så jävla typiskt att jag ska få såhär JUST nu. har bara legat och inte ens orkat kliva upp idag. och nu kommer jag avstå från alkoholen ett tag. det behövs.. med tanke på allt och om allt ska bli bättre så ja..
men när fan ska min röst komma tillbaka?


fathers day



DAD. 
i love you


111111

godmorgon idag är det 11-11-11 och känns som att någonting nice kommer hända idag. vaknade med ett fett bra humör. så får se om det kanske händer nått spännande. ska ner i tvättstugan nu och tvätta så vi får tvättat allt! ska vara helt jävla tomt i tvättkorgen. och ska inte jobba förns på måndag så känns nice att vila ut sig nu.. kanske? hahahahaha nämen min röst är helt fucktup. efter att ha pratat och pratat och pratat.. är less på min egna röst. och ja har hittat skorna som jag bara MÅSTE ha...
ändå snygga nu på vintern ♥


för bara 499:- ;)


nobody gives you a chance, you gotta take chances

jättebra att jag knappt har någon röst idag och täppt i näsan.. jättebra när man ska prata i telefon i 4 timmar.. men sista dagen nu sen blire lite helg och hinna bli frisk. längtar tills jag slutar ikv för då ska ja sova på en gång i min säng!


see never did i think a girl like me would be in need when all i really wanted was to have some fun

blev fett rädd när ja trodde att det inte skulle finnas åäö, hittade fan inte hur an fixade det. men eftersom att det är svenska menyer så jo fan måste det finnas åäö. den är ju faktist från chiiiiiina haha. men är faktist nöjd men mobilen. och ja efter bara två dagar så har ja redan fått nå telefonskada när ja pratar i telefon privat när ja ringer till folk "låter överöverövertrevlig" och efter att ha proppat i mig 3 ipren och en alvedon och 1 liter soppa så ja.. mår jag faktist bättre. förutom att min hals är heeelt fucktupppppp! imorgon har ja tjata till mig en vinterjacka av mamma och pappa. den är ursnygg! och en toalettborste ska jag köpa haha.. wtf?



i'm with that thug life shit


you can have whatever you are willing to struggle for

vaknade imorse av så sjukt ont i halsen, for iväg och jobba, gick bättre idag men efter ett tag känner jag bara hur sjukt ont ja får i ryggen också och nu är jag kokhet och det värker i hela kroppen.. känns ju inte alls bra att komma och jobba tredje dagen när man e såhär men eftersom det bara är tredje dagen så fan skiter jag i om ja har feber, ja ska dit imorgon och ikv ska jag knarka ipren och massa vitaminer och ha mitt täcke. btw min mobil har kommt, huuuur sweet som helst.


gulligull


3 saker du kanske inte visste om mig

3 saker du kanske inte visste om mig

1.
Jag bär med mig täcket när jag vaknar typ överallt. till garderoben, köket, soffan ända tills jag slutar frysa för ja fryser ofta på morgonen. + att mitt täcke är världens skönaste.

2. Jag är jävligt slarvig, har sällan koll på mina saker och vart jag har dom. och i fyllan är jag värst då tappar jag allt. nämen ja tappar ofta nått iaf när jag är full.

3. Jag är livrädd för döden och att bli gammal. får jätteont i magen så fort jag tänker på det. att man ska dö en gång, javet fett löjlig men ja jag är rädd.


you are so damn jealous

min mobil finns äntligen i stockholm nu på posten så känns jävligt skönt att veta att den finns. så innan veckans slut så får jag en fungerande mobil. Har precis vräkt i mig mat,ostkrokar och julmust.. blir å gå ut och gå imorgon och ska slita med mig tony att följa mig! måste även tvätta kl 8 imorgonbitti!!!! ända som va fan ledigt! ..men måste för varken jag eller tony har sockar..

är fortfarande på så sjukt dåligt humör!
show her what she could've had.


fixa naglarna igen kanske man skulle göra.. fett längesen nu

calling someone ugly doesn't make you look any prettier

kom precis hem from the wooork. gick superbra. alla va jättetrevliga på online. känns bra att ja kommit igång nu. och säljandet gick jättebra också. nu ska ja äta, har inte ätit på hela dagen. ända ja fått i mig är en kopp kaffe på min paus. men inte mera.. så vräka mig mig nu.


nu är ja vaken!

mamma ringde just mig
M - ÄR DU UPPE??!!
jag - ja.....(yrvaken,nyss somnat om)
M - va? oj hahha nu ringer ja fel unge, haha skulle ringa och väcka linn.. oj va trött jag är

jaa.. tack mamma... tur du e söt ♥




kerin rose


"ah tjeeena, vi är änglar"


dålig humor eller.. är jag bara övertrött?


i don't have the time to hate people that hate me cause i'm too busy loving the people that love me


*klickisar*

idag har jag ingen bra dag. allt är och har varit åt helvette. ingenting har gått bra. orkar inte ens berätta. tänkte lägga upp lite bilder från lördagen men ja orkade inte känner jag. 3 bilder bjuder jag på. resten av bilderna är ändå bara spårade efter ett tag. ska fara och hämta ut ett paket på posten när tony kommer hem.. undra va det kan vara.. antingen mobilen/kläderna/tonys jeans. tror det är tonys faktist... bara för att jag alltid måste vänta.


i say what i want to say and do what i want to do. there's no in between. people either love you for it or hate you for it

ska aaaldrig mer ha fest. spårad helg. men har haft mkt kul ocksåååå, men jag är fett nervös nu.. ska fara till sävar imorgon på arbetsintevjuv.. jag har aaaldrig varit i sävar och ska åka fucking bussen. och den stannar på ett ställe i sävar och därifrån skaa jag gå och virra runt mig och hoppas på att jag hittar forsells väg nånting! inte nice alltså.


saturday

öl med min snyggaste carro som jag e fett kär i ♥ och tony och makke och alle.. folk på ingång!!


keep calm aand partyyyy harddd ! ! !


i keep my friends close, enemies on a leash like, me and my haters is literally siamese

feeeett spååååårad kväll igår, men ändå feeeett kul.. på five o grejer, sen hem till naima! trött som satan idag, men är faktist inteeeeee bakis längre.. inte mkt iaf så feeett skönt! menmen träffade massa iaf!! ska fara på farmors grav med min fader. sen vet ja inte alllllsss vad som hääändiiish.

Your image is loading...


i think i saw you in my sleep

Your image is loading...

hhahaha jag ser störd.....? i know
men lite roligt också.

hungrig som fan va jag. hade glömt att äta idag.. kom ja på. fiskbullar ♥ haha i hummersås. det bästa är ju å mosa potatisen och fiskbullarna i en ända stor röra och äta med sked hahah jävla snorunge! men ja och tony äter typ allt med sked!


online

ska börja jobba deltid på online. utbildning nästa vecka :) blir nog jättebra :) hoppas på ett till jobb utöver också.


friday

igår vart det lite mys/chill kväll hos yazmine, med henke och angelica. spelade kort och drack vin. sen idag gick ja till pappa, linn va där tvingade iväg mig till rapunzel.. som va stängt.. värt men är äntligen hemma! måste verkligen tvätta håret! haha, ikv blire nog lite öl och utgång kanske! eftersom nadja kommit hem och så :)så det blir nog kul. ut och möta alle nu, sen in i duschen!


super bass

Your image is loading...
mot yazmine, hejjs ♥


hugging tall boys



har varit på stan men amanda idag, köpte ett par jeans på kappahl för 75 spänn, liksom rea på rea men det va på barnavdelningen också så de e ju lite billigare där. tycker jag. sen en dubbelringginatricot
men ikv blire nog bara en mysig hemma kväll.. eller njaa kanske lite vin hos finaste yazmine ♥


2011-11-02 19:18



Your image is loading...



friendship isn't about who came first & who you've known the longest. it's about who came and never left

har precis käka middag, ja laga lax med Crème fraiche, blev helt okej. fick även ett telefonsamtal för en stund sen så på måndag ska jag på en arbetsintervjuv men det är i sävar så får se hur det går att hitta dit :p men känns bra att det börjar hända lite saker nu. synd bara att ja tror jag håller på att bli sjuk för ja har ont i kroppen som fan. jag får alltid det när ja e förkyld eller får feber.. ja har så mkt ja behöver göra! drygt när orken inte finns.

btw, hade värsta knasiga drömmen idag under min powernap.. precis innan ja somnade så hör ja posten fara in genom brevlådan och ja måste ha somnat precis efter att ja hörde det. och i drömmen så drömmer jag att jag går dit och där nedanför dörren ligger massa brev och paket medmassa olika snygga kläder, hur nice som helst, blev sjukt glad men som sagt det var bara en dröm så när jag väl vaknade och gick till dörren så var det bara mitt
INY
linne och reklam. men åh om drömmar kunde vara sanna ibland


the truth is you don't know what is going to happen tomorrow. life is a crazy ride and nothing is guaranteed

ne ska bli skönt och sova någon timme nu efter inatt och ida. senare ikväll blire å ta itu med städningen å göra klart det. å hoppas på att det finns en tvätt tid ikv eller imorgon helst. powernap


ja och brudarna i måndags


before i die...




growing up isn't as fun as i thought it'd be

arbetsintervjuv nu snart ska ja gå iväg till bussen ner på stan och ja jag är faktist lite trött! inte bra. måste verkligen skaffa öronproppar nu. för det här går inte. ja har slagsmål med tony om nätterna. för han slutar aldrig snarka. så ja måste slå till han hela tiden och be han lägga sig på sidan! menmen.. får väll sova nån timme när jag kommer hem igen. och ta igen dom timmarna ja inte fick sova inatt. jag längtar som fan till då hahaha.. mmmh sängen ♥


i can't sleep


revenge? nah, i'm too lazy. i'm gonna sit here and let karma fuck you up

kom precis hem, har varit på donken med tony,alle och erica. nu blir det verkligen att sova, hur trött som helst och ögonen ba hänger. men måste bara säga så sjukt bra mitt hår blev. det ser så... ÄKTA ut jämnfört med det ja hadde innan. de smälter som ba in. ni ska få en bild på håret sen.. men godnatt!


Ciara feat Ludacris - ride



ja faktist, den kroppen och och sjukt duktig. love her



Long, beautiful, gleaming, steaming, flaxen, waxen... I adore long hair!

vart supernöjd med håret, tack Linn ♥ ätit och grejat, tog en promenad med tony, fick veta att solariumet har kommit tillbaka hit till föreningen så nui blire å sola billigt å bli brun som satan. men nu for tony och jobbade så blev kvar hos mamma och linn, orkar inte fara hem till det där jobbiga..stökiga.. så jag får ångest. men ja jag måste ju ta itu med det nån gång. men inte ikväll för ikväll ska jag tagga arbetsinterjuv imorgon kl 10. får se vad det är för nått spännande. vet egentligen inte så mkt om tjänsten så vet heller inte om det är något som passar mig. men det får vi se. fint hår jag har då

hair extensions

lillasyster sätter i mitt löshår, slinga för slinga. det här lär ju ta sin tid. men det är det värt. känns skönt att ha löshår som inte tjorvar sig mera. sen blire middag. mamie ska laga fiskburgare! tony ser ut å ha jättekul

piiiiiink


5 saker du kanske inte visste om mig




1. Jag är sjukt envis och får nästan alltid som jag vill. Jag har jättesvårt att erkänna att jag har fel och kan argumentera i all oändlighet. Jag säger aldrig förlåt om jag inte menar det på riktigt. Jag skulle aldrig ge mig om jag inte kände mig "besegrad".

2. Jag hatar sega och långsamma människor. som tar tid på sig, eller går sakta framför mig. jag vill oftast få allt gjort direkt och blir lätt irriterad om det tar tid. (Jobbigt för mig som bor med en extremt långsam person som alltid är klar en timme efter mig)

3. Jag är sjukt oanmäldbildad. jag är jättedålig på att ta in information och komma ihåg saker så jag kan och vet i stort sätt ingenting om nånting

4. Det ända jag hatar utseendemässigt är mitt hår (som aldrig växer) och att jag vill ha större läppar, annars är ja faktist väldigt nöjd med hur jag ser ut. ser ingen anledning att gå runt och tycka att man ser ful ut. jobbigt att leva så (men längre hår och läppar ska fixas. håret redan idag!)

5. Jag har aldrig fattat varför man har lök i mat? tycker inte alls att det gör någon skillnad på smaken och tycker bara att dom är ivägen och inte passar i nån maträtt. som många tycker. lök är äckligt. går att äta men ser ingen anledning för det smakar ingenting! )


yes, i drink. no, i am not an alcoholic

har haft en trevlig kväll men jättefina människor. med tårta och massa öl och grejer, alltså ja skriver fel hela tiden´och måste sudda, så ja jag känner mig liiiiiiite onykter men det va väll tanken. men vad har jag och vara nykter till imórgn? ja ingenting? godnatt. nu ska jag mysa med födelsedagsbarnet.,, men alltså kom på en sak han fyller inte år längre btw... så sova ist kanske? hahahahahahahah


RSS 2.0