hell is empty, all the devils are here

klar med alla julklappar,
bara 3 till som ska slås in. blev samalagt 12 paket i år? ;O

nu vare julstädat både hos Bobby och i lägenheten våran. varit ledig idag.. fett skönt, så ja tog en rejäl sovmorgon. så nu ska jag o Tony se en gammal julkalender och chillaaa, jobba imorgon sen ut på stan, käka med Linn sen jobb lördag och söndag =(, sen söndag åker ja till Nordmaling för julafton.
 
vi får  väll se om det blir nå mer blogginlägg nu..
eftersom jorden ska gå under imorgon!
haha..

the awkward moment when it's 2013 and everyone is still alive.


me: i'm finally happy :). Life: oh damn, that can't happen let me throe something bad in.

 
 
 
 
om 16 timmar är det heeelg för mig, och det känns så jävla nice, är ledig HELA, ja exakt hela helgen, de känns som de va väldigt längesen! och jag har alla julklappar klar, i stort sätt, nästan vet saknas 3 grejer och jag vet vad det är för grejer så posten måste va snabb nu. GODNATT

if money didn't change you, you ain't getting enough


hahaha ååh, vet nån var jag kan kidnappa denna unge? charmtroll

 

2012-12-12 - 00:58

svårt och sova? ja..

it only happens once a year

 
 
 
 
 

she ain't a killer but she'd fucking blow your head off


All the attraction, the tension Don't you see baby, si, es perfecto

hatar att varje gång ja jobbat kväll å kommer hem ca 22:00-22:30 och ska upp å jobba kl 6 dagen efter är ja överpigg å kan inte somna, men när ja jobbat dag o kommer hem vi 17 då kan ja fan somna direkt ja ba lägger mig i soffan. o ja är jättedålig på att blogga men jag hatar min nya dator, den gamla va bättre men den spillde ja grädde på så... thats life, (om man är lika klumpig som jag) o den här skulle va bättre o nyare är den. men bra det är den INTE, tycker jag. sitter knappt vid datorn, kollar bara film på den, o facebook kollar ja typ bara på mobilen.. men ja nu kommer det bli lite lugnare me jobb så kanse får mer tid när ja e ledig HELA helgen, det va ett tag sen känns det som.. så vi får se, vet bara inte vad ja ens ska blogga om så lir alltd några tråkiga bilder hela tiden!
 
jahapp de här e jag det, inne på toaletten :)
 
GODNATT

have faith that better days are on the way

 
 
 
 
 
 

2012-12-01


RSS 2.0