sticks and stones break bones, but the gat will kill you quicker

vaknade imorse oc tog mig inte upp ur sängen.. hade så sjukt ont i högra sidan av ryggen.. ja grät för att det gjorde så in i helvette ont. hade möte på lernia kl 11 så for till åhlidhem tänkte att ja skulle springa in (eller rättare sagt krypa in) på åhlidhems vårdcentral men nej där tog dom inte emot mig eftersom ja bor på ersboda. tänkte ju mest bara för att de va nära lernia. så for till lerniamötet, fick gå fort sen hade ja så sjukt ont kunde inte ens sitta i bilen så for in på akuten satt där.. men det ända dom gjorde va att dom tog tempen och skicka mig till vårdcentralen på ersboda.. men ja hade ingen lust att fara till ersboda för att få en tid dagen efter för man får sällan en tid på vårdcentralen samma dag. så då vart ja sur för han verkade inte fatta att ja hade ont som fan och inte klarade av nånting. så han bokade en "akuttid" på ersboda ist. tack snälla!! så for dit och väntade och ja fick recept utskrivet osv.. hade med urinvägsinfektionen att göra.. och det gjorde i njurarna och ryggen ajaj. rolig dag jag haft idag. snart kan ja väll få slippa alla problem?


Flickan du nyss kallade fet? Hon överdoserar på bantningspiller. Den flicka du kallade ful? Hon tillbringar timmar med att sminka sig och hoppas på att folk kommer att gilla henne. Pojken du fällde precis? Han blir misshandlad hemma.


04.50

inte bra att somna FÖR tidigt.. somnade vid 8-9 så då vaknade jag kl 3 och försökt somna om sen dess.. går inte.. ska till Lernia kl 11 idag sen ta bussen till Nordmaling. åh nu måste jag somna om.. orkar inte gå runt och vara trött hela dagen, fryser som satan också! så tog på mig min jumpsuit och ska sova i den!! tagit alla kuddar och ska bädda ihop mig in i allt. GODNATT


alice in wonderland


tisdag

har städat lägenheten idag.. det behövdes!! och varit på stan.. på banken,gina tricot osv.. sen blev det donken.. gjorde en drivein och for till ett ensamt place för att käka.. så vi satte oss på huven och flummade lite grann! men gott var det men mat! men nu ska jag fara till motorgården och hämta ut ett paket kanskekanske!



U2B-youtube - lazy song

cuteeee

i spend ma day in bed

håller jag på att sjukna bort eller? först urinvägsinfektion, sen skumma utslag och nu njurbäckeninflammation.. vilket gör att jag har feber.. och så sjukt ont i kroppen och alla leder är ba lam. hade tänkt att städa idag men jag orkar inte.. Ligger fortfarande i sängen.. vaknade typ 9.. men ja orkar inte kliva upp. ligger och kollar på pippi långstrump. så nörd känner jag för att vara idag. nämen helt ärligt så är astrid lindgren bäst! (sökt 3 jobb idag)
menee det händer ju aldrig nått ändå.. men på fredag tror ja att det va skulle det komma ut 200 ungdomsjobb så då blir det attack! haha hejdå för idag.


Ny rosa T01 mini mobil

ja så kul fick jag ha för mina pengar denna månad.. va tvungen att köpa en mobil för 700 kr. ja jag behlver ingen värsting mobil.. men jag är så jäkla less på min mobil.. kan knappt smsa längre. den tål inte ens att lägga ner på bordet. den lilla "stöten" så dör den och om nån ringer så dör den och den orkar inte vara igång mer än en timme. om jag är försiktig. men nu har ja köpt en BRA NY RIKTIG EGEN mobil för mina pengar.. så inte mera kul denna månad, men vafan jag måste ju ha en mobil.. vill ha en egen mobil som det går att ringa och smsa för. men tills den kommer hem så kommer det att vara svårt att få tag i mig.. hoppas på att den kommer i veckan men ja.. 

Ett + är ju då att den är fett söt och rosa


good night

blev lite shopping "bra och ha grejer" på rusta,obs mm. babyservetter,balsamspray,badskum,rakgel,balsam och ett skohorn (skohornet är typ mitt bästa köp på länge) sen hem och äta mat sen hämtade ja täcke och kudde och la mig på soffan och pang sare ba så sov jag. blev väckt när tony sett klart filmen. så nu har ja krypit ner i sängen med mitt varma täcke. och jag är jättetrött! och jätteless.


when the heats gets too hott; we just keep turning it up

kom nyss upp från badet.. (helvette vad jag badar hela tiden fast ja inte skulle pga utslagen) men det är skönt. såg på film i badet "Piranha" har hört att den ska vara ganska B och jaa det var det typ men ändå fett jävla äcklig skrek typ rätt ut så tony undra vafan ja höll på med..men nu snart ska LinsenPrinsenfödelsedagspresent av mig.


when you realize that it was just a dream and that dreams never come true


Words have no wings but they can fly many thousands of miles - Korean Proverb


happy birthday

grattis till min allra käraste syster ♥
- 16 år idag!


don't fall for words, fall for actions

idag/ikväll ska jag bara vara hemma.. ska inte gå ut.. eller nä ännu bättre ska vara här inne ända tills jag dööööööör. haha NOT . nämen det kommer jag nog inte.. jag är bara nyvken och less!!


sometimes i wish i had a dick to shove in these bitches mouths to make them shut the fuck up


jag är så jävla sugen på mat hela tiden.. igår vart det plankstek för första gången för min del. men ja fattar inte vad plankan gör ens? haha blir så less på tonys väckarklocka.. den ringer och han hör inte så den ringer typ 10 min, så jag måste väcka han ist, ba för att jag inte orkar höra
 


dinner


åka och käka nån middag nåntans.. helvette va ja äter idag.
brukar inte äta alls under en hel dag oftast.
ja.. kanske därför jag är hungrig?? haha

outfit
body-bikbok
byxor-thailand
skor-skopunkten
skinnjacka-hm


do what the fuck you want. stand for what the fuck you belive in and don't let nobody tell you you that you can't do what the fuck you want.

jag och tony gjorde tacos igår och drack grogg för en gång skull.. wtf ?? haha ja menee nu sitter jag och bobby och äter tacochips tsm ist.. han äter verkligen allt! och kollar på den lilla sjöjungfrun typ.. haha


I think I'll take a bath in his blood

jag vaknar numera typ varje morgon när tony åker till jobbet. men idag så började han tydligen senare så då vaknade jag vid 10 :) skönt..  blev å hoppa ner i badet då och kolla på en film. "Beck - i stormens öga"


breakfast


Your image is loading...
jag va hungrig och sjuukt godissugen så ja tog fram allt gott och närmast godis jag kunde hitta

såhär kul har jag på dagarna.. haha åh ja behöver ett liv!
JAG
sover
äter
sover
datorn
film
äter
sover
sover
sover
sover
äter


SANIEZOEY - 10 things u maybe didn't know about me

1. jag brukar ha jordgubssylt på ris (dock endast squeeze alltså på flaska)
även på rostade mackor tycker jag det är gott med sylt.

2. jag kokar alltid sönder mina nudlar med flit, jag älskar överkokta nudlar

3. Jag har varit gravid

4. jag har blivi nedsövd 5 ggr och opererat mig 2 ggr, jag har en helt sprillans ny trummhinna haha men hör ändå dåligt

5. Jag är beroende av tradera, shoppar nästan allt från tradera.

6. mitt namn (alltså Sanne) betyder urin eller illaluktande eller nånting liknande på libanesiska, haha kul
oftast betyder namn typ "blomma" eller nått annat fint men ne inte mitt. Sanne=illaluktande

7. Jag tycker spenatsoppa är jättegott

8. Jag har haft rött hår, Rosa hår och lila hår (men inte på samma gång)

9. Jag är helt galen i mjölk, kan dricka över en halv liter på en gång ibland.

10. Jag är jätteless på människor.


"pityriasis rosea"

 okej fick nu/nyss diagnosen "pityriasis rosea" har länge undrat över mina jävla utslag och ja nu vet jag. men dom ska tydligen försvinna av sig själv efter ca 8 veckor.. hmh.. kul.. men har man väl haft dom en gång så får man aldrig tillbaka dom "man blir imun" så ja det känns skönt att det inte är nått som kan komma tillbaka för det är verkligen inte nått man vill ha. dom kliar som F A N inte nice när man ska sova, och tydligen äre inte bra att duscha för mkt? hur kul känns det då?..

typ närmsta ja kunde komma liknade mina
fan vart bara äcklad när ja kollade på bilder
fan mina utslag är bra nog lindriga jämnfört med vissa

BLÄÄÄ

måste bara lägga till.. det smittar inte som tur är haha

im not crazy im just a little unwell

nu kollar jag på beck - levande begravd och ska äta lunch = Nudlar haha ja det finns ingen mat här hemma så när tony slutar jobba så ska vi åka tsm å handla lite. OM MINA PENGAR KUNDE KOMMA IN SNART!



Image and video hosting by TinyPic



When people ask me why I'm weird...

I just…
image


finally - sanne=happy

Your image is loading...
haha ja jag vet jag ser typ mongo ut
men tyckte ändå det såg roligt ut XD

jag har spenderat hela gårdagen och fram tills nu att städa och fixa färdigt lägenheten! och NU är jag äntligen klar. har fixat och möblerat helt själv och skurat och dammtorkat alltså det finns inte en ända liten smutsfläck här inne nu! ( har inte velat lämna toaletten dom här dagarna ) haha. hatar fucking urnvägsinfektion. men frågan är... vad ska jag göra nu? haha

still waiting for money....
fett rolig helg... NOT


interview


”Ett förhållande är mellan två personer’ men det finns alltid en liten hora som inte kan räkna”

va inte alls kul igår. med urinbägsinfektion och sitta på och lyssna på massa information i 2 timmar.. haha ja höll på att kissa ner mig även om ja inte ens kan kissa? haha wtf? tapetseringen blev jättebra men somnade på soffan och sen när ja vaknade vid 9 kanske så va de KOLSVART i hela lägenheten. internet funkade inte.. ingenting funkade. och ja vågade inte gå nånstans.. inte ens på toaletten och ja det är ju jättebra när man han urinvägsinfektion. startade datorn och hedde på en film så vart de liiiiite ljusare iaf just där ja låg. men ja vad händer? den DÖR! och kan ju heller inte ladda den näre inte finns någon el. så ja låg där på soffan och lyssnade på när bobby sprang i sitt hjul. fick panik när han slutade och det vart tyst som satan..( som om att han skulle kunna försvara mig.... ) hah nämen somnade tidigt igår för en gångs skull så idag vaknade ja kl 7? hallå vad e det liksom.. ja har väll inge skola eller jobb? haha nämen försökte flytta tillbaka alla möbler på rätt ställe, asså satan haha vridit och vänt på sofforna för att få ut dom i köket och dragit och släpat och puttat haha nää.. man ska va två och lyfta sånna grejer. och soffbordet måste ja dra och då dras mattan meed åååh haha orkar inte mera! väntar tills tony kommer hem så får vi fixa det här tsm. Men ja tapeterna vart superbra!! passar skitbra! hallen är jäääääääääävligt snygg.


you're not afraid to try again, you're just afraid of gettig hurt for the same reason

åh fått jävla urinvägsinfektion... ont som FAA A men ska iväg på nån timme. vill helst bara ligga och tycka synd om mig själv idag. men inge kul att vara hemma idag när dom tapetserar i hela lägenheten så ja stänger in mig på mitt rum, fan pisamt att gå på toaletten juh! dom är snygga också! de e ju då det blir extra pinsamt!!

hoppas på att dom är färdiga när jag kommer hem! och jag hoppas att jag får pengar snart! imorgon borde dom komma.


the funny things is no one really knows anything but they think they got it all figured out

aaah folk är så nyfikna.. random folk som helt plötsligt bryr sig bara för att dom är nyfikna. vill ni veta nått så fråga mig inte skicka massa frågor anonyma. fick typ 10 anonyma likadana frågor xd. fråga inte anonymt för då kommer jag heller inte kunna svara. tänker inte skriva nån lång förklaring om varför i ett inlägg. det är mellan mig och tony, och den är bloggen handlar ju om mig och MITT liv inte om mitt och tonys liv. jag pratar och förklarar för dom jag känner att jag kan prata med. "mina närmaste" finns ingen anledning att ja ska berätta för folk jag inte känner om det när det inte bara handlar om mig utan om tony också.

menmen som ni märker så blev det inte att åka och hälsa på mormor och morfar i veckan, blev alldeles för mkt möten, som ja va på idag och kl 1 imorgon ska jag vara på filmstaden angåenge jobbsök. och efter det så blire städning av hela lägenheten för då är nämligen tapeterna på plats och allt klart så då ska vi städa hela lägenheten in i minsta lilla hörn. har nämnligen bara kunna vara i sovrummet och toaletten sen i måndags, så man blir lite galen. men nu skare äntligen bli klart. vi har valt jättefina tapeter dessutom!

nu ska jag se på en film " jag saknar dig " good night, sleep tight


they always say the hottest love has the coldest end

blev lite körigt igår, menmen Let's see how life turns out in the future. blev mkt fram och tillbaka, och hit och dit. men nu snabb borstade ja tänderna innan ja springer iväg till bussen ner till arbetsförmedlingen. lägger ut en bild snabbt.. stressad!


you came to prepare for the future i live for right now

jaha. de va den helgen. imorgon kommer det gubbar hit och tapetserar i vardagsrummet och i hallen, så jag och tony ska få välja nå fina tapeter. sen nå möte på tisdag med arbetsförmedlingen, och sen blire att åka och hälsa på mormor och morfar i nordmaling under veckan, känns skönt att få komma bort och vara borta när det ska vara folk här och tapetsera och skit.. men finare blire! är så sjukt tråkiga väggar här XD och hem på torsdag för jag har möte på fredag också. massa mötenmötenmöten. så under veckan kommer det nog vara lite dött här på bloggen.

jag hemma hos mormor och morfar i sommras


I don't belive in shooting stars but I believes in shoes and cars

jaha då va man alone igen men ja jag har ju faktist zakita här brevid mig, så helt ensam är jag inte. tony for ut med makke och robble. men har dragit på mig tonys mjukisar och ska he på nått att kika på nu. jag har blivit så otaggad på allt känns det som.


When your friend says a really funny joke

FIRST YOU ARE LIKE:

image

AFTER 5 MINUTES:
image


Saturday

ikv ska jag ha zakita hos mig. blir mys nu när jag tänkt ha lördagsmys hemma i soffan bara. kanske en film och lite gott. ska åka och hämta henne snart. så ska sova med henne ikv ♥.. inte tony! haha nämen, tony kan få gosa med oss också. jag är sugen på massa grejer.. mat! typ allt! vill ha pannkakor, pommes frites, frasses, max, korvstroganoff typ! jag är jättesugen på mat.. pannkakor,köttbullar, hamburgare, thaimat!


I'm beautiful in my way, 'Cause God makes no mistakes


Me in the morning.


image
and when I try to get out of my bed
image


the hardest thing to say is usually worth saying

godmorgon, jag är morgonpigg idag ;) NOT hade en bra fredakväll med tjejerna. va ttevligt iaf. men idag blire nog bara tonytonytony. hela dagen. nya skor dessutom :) tror inte jag sagt det, thank u ♥

och svar till "varför jag köper så mkt krafs hela tiden när ja inte har några pengar?" eftersom jag inte fick något namn så måste jag svara genom bloggen. men jag vill bara att ni ska veta hur det ligger till, jag är ingen shopaholic om det nu verkar sså? tycker inte alls jag köper mkt saker. men helt ärligt jag köper typ aldrig saker till mig själv. jag har inte mkt pengar att leva på för jag är aaaaaaaarbetslööös för 185678494350 gången. sminket jag köpte gick på 100kr samanlagt. inte mkt pengar. jag som typ aldrig köper nått fint till mig själv längre för som sagt... jag har inte råd...tråkigt men sant. så ja köper verkligen inte småkrafs hela tiden, smínket ja men typ de ända ja köpt senaste tiden. annars köper jag på tradera för typ 5 kr..(går oftast grejerna på) overkligt men sant. om man har tur. haha men ja tradera är bra. speciellt när man är fattig som jag XD  men ja det jag ville komma fram till va iaf att jaa jag har inga pengar och jag köper sällan saker.
(dyra saker)

btw.. vad vet du om vad jag har för ekonomi??
och ingen hemlighet för min del.. men bara nykfiken! XD

på måndag blire vårdcentralen iaf, har fått torra utslag över hela kroppen.. aldrig haft så förut. sprider sig bara mer och mer.. inte nice.. tur dom inte syns så mkt men dom kliar som fan..! vafan äre för nått??? fett äckligt.


@ walk in closet



nu sitter jag i min garderob,tänkte ta på mig något annat än pyamasbyxor.. men ja fastande här inne med datorn ist. och lyssnar på musik.. på spotify... prövade bara mina hörlurar som jag använder så jätte oftar och lyssnar varje dag på min mp3.. NOT


“I don't like standard beauty - there is no beauty without strangeness.”

Your image is loading...
jag har så roligt att ja sitter å drar i shfjksjnk parsinernjer
javafan de nu stavas. dom där grejerna som sitter i fönstrena?


you're not afraid of heights, you're afraid of falling


ja alltså jag har typ tråkigt..
finns ingenting att göra.. bara invänta fredakvällen... typ
jaha.. nu for tony också.. KUL!


if you step on my kicks i will kill u






it's funny how people run from the people that make them happy, and fight for the ones that make them cry

somnade vid 10 igår så det kändes jävligt skönt, jag sov som en liten unge. for på möte klockan 9 och nu ska jag äta nånting och se en ängels tålamod och sova 1 timme till. för sängen känns väldigt skön idag.

Your image is loading...


ed hardy dress



Godnatt nu är jag galet trött, galet jag kommer att somna!


do what you want. if it's something you'll regret in the morning, sleep late


god morgon, jag är alltså feeett trött! inte mkt sova inatt! men ja jag gör ju som jag vill så spela roll när jag sover eller är vaken liksom! har ingenting speciellt på dagarna juh, fett arbetslös och fett less på att vara arbetslös. men idag ska Jag och Rebecca färga håret på varandra och ja mitt hår eller utväxten behöver verkligen färgas, den är riktigt ljus.. ser skallig ut, haha nämen kind of. så snart blire Obs.. eller COOP FORUM heter det hallåååå?


continue to climb even when the road is heavy


Duis metus


monkey pancakes




fick present av yazmine - jättegulligt haha
så idag vart de pannkakor.
ja erkänn att mina pannkakor va sötare än Tonys?
synd bara att apan inte fick några ögon eller mun för det syndes inte..


"THERE'S A SNAKE IN MY BOOT!" - WOODY


tycker det är tufft att det skulle stå "ANDY" under skorna isåfall!
typ därför jag fastnade för dom mest, och för att jag sett så mkt toy story
den sista tiden antar jag!


There's no food in the refrigerator...

imageimageimage


" A relationship is between two persons', but there is always a little whore who can not count "

SATAN så jävla klumpig man ens kan vara... Tappade datorn på alla tår.. asså det gör ont än.. och hur lyckas man ens? jajaa, tur datorn höll iaf XD nu börjar det kännas typ kylande på tårna, svär ja kommer bli fett blååå på min lillfot..

ja jag har iaf bestämt mig för att sitta här inne ända tills det slutar regna, vill ha snö nu ist. är less på dehär
"mellan sommaren och vintern blöta vädret"


Reblog if .... You Thought Your Toys Came Alive When You Left the Room.

image


“The makeup is simply an extension of the personality and colors, clothing, makeup all express something.”


hämtade ut mitt paket idag
ja.. jag gjorde som alla andra, beställde från e.l.f, men ja inte så mkt tycker inte de fanns så mkt roligt på den sidan ändå.. mest tråkiga saker.

 jävla pissväder ute, jag är på så sjukt dåligt humör! tänker inte gå ut mera idag! en gång räcker en dag som denna, om ens det.


creepy night

alltså inte nog med att jag inte kan somna pga att jag e förklyld så knakar det i väggarna här och huset är förbannat stort så ja man får vara rädd.. bra tony finns. har liksom vant mig med att alltid sova med någon men serisosly.. man får vara rädd i stora hus. och inte nog med det! det spöregnar ute och nu började det åska och blixtra ute.. jag kommer verkligen inte kunna somna igen inatt. ska väcka tony!!!

hatar när man är sjuk och inte kan fucking somna någongång

jag höll på att bli frisk men nu .. sick again. pga allergi, men jag kan inte låta bli att pussa och gosa med gizmo och bogge. så nu vaknade jag och kan inte somna för jag är täppt i näsan.. kollar på toy story 3.
 alltså så jävla kung docka!




i bilen

nu sitter jag i bilen med datorn, för jag är datanörd och ska kolla på moovie!


toy story

har laddat ner alla toy story så ska kolla på alla ikv!
( eller ja, ettan såg jag igår så blir tvåan och trean )
jag får nostalgi


“The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!” - Coco Chanel

helgen har varit rikigt lugn, därför ja inte uppdaterat något, fanns som inget att berätta om. men i fredags så va ja ba hemma och va sjuk och hade fredagsmys med tony, sen lördag for jag och tony till yazmine och spelade lite kort med henne och henke. chicago är vekligen inte mitt spel, jag fattar naada. och ja förlorade poäng och hit å dit yeye, alla va övertrötta så alla satt ba och flummade och skrattade så det vart mkt oseriöst på slutet. men negerochpresedent va VERKLIGEN min grej jag va president hela tiden ända tills tony tills slut blev det men då slutade vi spela det ;) haha. menee idag så for vi på frasses med mimmi och jonas, sen for pojkarna på motorgården så vi hedde på en film, "naken" rikigt kul film som jag rekomenderar men jävla lagg i slutet! menee nuuu blire typ å åka till bastuträst till coffe och sara...

Your image is loading...
mot bastuträsk
byebye


flickan som lekte med elden

ligger och kollar på "Flickan som lekte med elden", jaaa... jag har aldrig sett dom där filmerna, jag och melina såg nämligen "män som hatar kvinnor igår", och jaa..ingen av oss hade sett den och jaa vi är något efter alla andra :p och jag håller med alla andra, sjukt bra film. och även "flickan som lekte med elden" är hittils riktigt bra men nu tog ja en paus från filmen.

do the world a favor, stop cutting your arms. and slit your throat

from now is it just me, and I do not care about anyone else.
just like everyone else...only thinking of themselves



everything i'm not made me everything i am

jag hade som sagt en dålig natt somade och vaknade.. men vid 6 så somnade jag och sov ca 3 timmar. sen ringde pappa och fråga om ja skulle me på lunch, så ja varför inte, mår lite bättre efter dom där 3 timmarna. men jaa.. nu är ja mätt ist så blir å vila lite mer. för ja vill verkligen inte vara sjuk, och må illa. Så vila lite och sova bort resten av det hära...
vilken fredag? haha roligaste ever




I can't go out, *cough*, I'm sick

fett jävla värsta natten i mitt liv... jag ligger och kall svettas och mår bara allmänt dåligt. har fullt med kuddar och täcken runt mig för så fort jag tar bort nått så fryser jag feeett mkt, jag har min onepiece på mig och bara ligger och dör av att jag fryser sönder och att jag svettas sönder. ja somnar och vaknar ca 5 min senare.. ja somnar och vaknar ca 10 min senare.. ja somnar och vaknar ca 5 min senare.. ja somnar..vaknar.. yeye whatever ni fattar. tur jag har OC och datorn som håller mig på andra tankar än dom dåliga, varför ska jag må fysiskt dåligt PRECIS när jag mår psykist dåligt... värsta natten i mitt fucking liv. jag måste försöka sova bort det nu!

just beacuse she comes off strong, doesn't mean she didn't fall asleep crying. even though she acts like nothing's wrong, maybe she's just really good at lying - i've got some issues that nobody can see

the result is always that I get outside,
I have made mistakes in my life that I regret
,
but
now I only have an upset stomach.

when I give up a person I got rid of all
..


btw, jag hoppas jag inte fått magsjuka...


When you see a good looking burger on tv ...

image

Then you go buy it and it looks like this :

image

Then your like :

image

image


turn your dreams into reality


kvällens mysoutfit
jag har blivit på bättre humör nu. jag känner mig.. gladare


one of the best feelings in the world is when you're hugging a person you love really tight and they hug you back even tighter

legat och chillat på soffan, med oc, sovit typ till och från, fett skönt ändå att somna på soffan. känns inte alls kul att gå och lägga mig i sängen all by myself, den e för stor för det... saknas något då! but what? nä nu börjar det bli lite serious i ocska kika lite, och förmodligen och säkert kommer jag fall out to sleep vilken sekund som helst. känns det som, båda i mina ögon och in maa braaain! FETT TRÖTT fattar inte varför jag inte kan sova förrns 5 på morgonen? jaja.. whatever, nånting saknas här hemma..

..vilken pose jag gör..


the world is all messed up, the girls are all messed up, the boys are all messed up


people is always going to talk, let's give them something to talk about. they're just making me famous!


image

kan inte soova.. men ja?
spela roll? jag har ändå inget jag
MÅSTE kliva upp till, skola/jobb t.ex
vilket liv? haha jag behöver ett liv!


good night, sleep tight

efter frassematen fortsatte jag kolla på OC, sen massa babbeelll bajs tråkiga saker så sa beslutade mig för att jag va trött, och stanna hemma som vanligt.. för tony jobbar!! men sen kom yazze och henke förbi, så fick lite sällskap ändå, men jaa nu är jag riktigt trött! och bobby springer och springer,, aah blir galen på dedär hjulet. men mera oc, och sen äre natti natti


vi har jättestökigt hemma och jag orkar inte städa eller diska, brukar va noga med det men inte den här veckan... har typ noll glas rena haha jaja men man får vara så ibland. har packat ihop lite gamla kläder som ja ska göra av med, nånstans? vem eller vart vet jag inte....






vinterskor tack

dags att köpa nya vinterskor? jag har haft flera uggs men min LILLASYSTER använder dom och när hon går så går hon snett... så dom blir förstörda!! men nu ska hon inte få låna mera. btw LINN! om du hittar mina vita uggs säg till.





dessa uggs vill jag jättegärna ha, fast VITA


the O.C och frassemat



oc tar ifrån mig mitt liv typ, jag fastnar i det och sen äre kört.
då har ja det jag gör under 2-3 veckor.


you're not scared of the dark, you're scared of whats in it

ända sen jag vaknade imorse så har jag bara fått flera samtal och mail och massa olika saker och bara bra saker, känns som att allt kommer bli bra! alla dom här grejerna jag gått och oroat mig för, kommer att lösas. känner mig på riktigt bra humör, när inte bara en grej löser sig utan FLERA. och jag känner för att basta eller nått, fara och bada med tony. finns det en bastu på gården?


sleep all day and party all night

Your image is loading...

jag och tony sitter och kollar i en katalog med så sjuuukt snygga/tuffa kläder, jag vill ha allt. har inte hittat nånting som en är "liite" fult.


i got ice in my veins, blood in my eyes. hate in my heart, love in my mind



nu hittade jag nånting jag skulle vilja göra, när jag såg den här bilden
 på nathalie, tycker de vart riktigt snygg på henne.
varför inte liksom?


me, myself and i

Tio frågor om dig själv

fullständigt namn? – Sanne Julia Elise Linder

när fyller du år? – 29 december

några piercingar? – näsan,tungan,naveln, högra nipple

vad har du på dig just nu? – Rosa små shorts och en hoodtröja

vilken årstid är bäst? – sommar helt klart

hur ser den perfekta morgonen ut för dig? –när jag vaknar upp av mig själv och är pigg och vaknar på rätt sida och vill göra saker

vad tycker du mest om hos dig själv? – det mesta, men att jag sällan dömmer folk innan och hittar oftast nån fin sak hos folk. och står för det jag säger

vad är du bra på? – jag vet inte riktigt, sova?

vem älskar du mest på denna jorden? – Mig själv, min familj, vänner, tony

sover du hellre själv än tillsammans med någon? – tillsammans med tony, men ibland äre skönt att få sova själv

5 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? – mig själv.. yazze och tezza annars.

vem är den roligaste av dina vänner? – Jag är lättroad så alla(=

vem är snyggast av dina vänner? – Alla mina vänner har olika speciella saker som är fina med dem!

vem är mest partyprisse? – yazminenpralinen!

vem är den du helst har filmkväll med? – måste säga tony då för det är mysigast

KÄRLEK

Är du kär just nu? ja det är jag

Har du kysst någon idag? – ja

Har du ett förhållande? – yesbox

När går gränsen vid otrohet? – När ens partner börjar tycka om en annan eller träffar någon vid sidan av en, det handlar inte om fysiska delar alltid.

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? – jaa det har jag

Är du romantisk? – nee, faktist så tycker ja inte att jag själv är speciellt romantisk av mig. mer "mysig" isf

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – nej..

Är du svårflörtad? – ja ibland men de bror ju på personen

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – Ah, jag har bölat sönder flertal gången, men jag skäms då inte, dem som borde skämmas som fått mig att grina haha!

Vad hette din första riktiga flickvän/pojkvän? – Magnus

Hur länge höll det? – nästan 3 år

Har du lekt med någons känslor? – ja det har hänt..

Hur länge var ditt kortaste? – 1 månad kanske, long time ago

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Jag vill vara i mitt nuvarande förhållande

Har du varit tillsammans med två samtidigt? – haha nej

Är du en bra pojk/flickvän? – jaa det tycker jag men alla har ju sina nackdelar, så även jag

Vem sov du senast bredvid ? – tony

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? – ja fast det varande inte länge efteråt, vart för jobbigt...

När fick du din första kyss? – jag minns inte, men jag tror det var när jag va  ca 12 år

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – vet inte exakt, ca 19 och 22 kanske?

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – Självklart inte

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – nej absolut inte, man kan aldrig veta vad som händer i framtiden


Cher Lloyd - Swagger Jagger



blivit beroende av låten


dare to be different, i'm not like you, you aren't like me!

imorgon äre måndag igen.. blöööh jag är så sjukt less på att göra ingenting på dagarna, vill faktist inte vara arbetslös! jag är fan down på vad som helst!! bara cashen rullar in! så ja har BRA med pengar ist för "jag klarar mig precis" med pengar. men ja imorgon har ja planerat att åka till yazmine och hämta alla mina grejer, har typ hela min garderob där, haha och lämna hennes kryddor som står här? haha tycker synd om henne när hon ska laga mat!


WTF?


Tony... kom hem

this reminds me of my boyfriend…(x <3
vill inte vara ensam hemma mera. scaary,jag inbillar mig massa saker!!!


in the end they'll judge me anyway so whatever


tråkig och lugn dag, käkat och sett film med tony, men nu for han ut med thommy nånstans så ja känner mig lite mörkrädd. tänt alla lampor. tog lite tid innan jag vågade gå på toaletten ens men tillslut så. ser på OC (as usual) för det "fastar" man i och tänker inte på så mkt annat.


zaktia


jag och zakita i fredags innan five.


im old enough to know better, but young enoough to not give a fuck



nu kom tony med mat! och candy och dricka, mumsigt, jummie, myssöndag
- har verkligen ingenting att skriva/blogga om haha


"i call them all baby beacuse i forget their names"

soprettypink85:  This was (and still is) one of my favorite cartoons…


i got a dream that's worth more than my reality and pride that's worth more than a salary



vart en riktigt bra kväll hos sanna igår, förutom vissa saker under kvällen ja blev irriterad över. känns skönt att jag hela helgen kommit hem i lagom tid, ist för att va ute hela natten som det brukar bli. fick skjuts hem av matte igår, så de va jättesnällt. slapp ta bussen! for på statiol, och då ville ja verkligen bara hemhemhem och äta och sova, va ganska less då. Ser på OC nu och vara lite småbakis, men börjar gå över nu.


i gotta feel alive even if it kills me, promise to always give you me. the real me

Your image is loading...

igår blev det five med yazmine,henke och joppe va jävligt kul. träffade matte mfl och emelie som va jättefiiin i sitt nya långa röda hår, aah fett avis! snart ska jag och tony fara till pappa och äta inbakad fläskfile. sen blire nog till yazze och sen till Sanna och ronnie. blir nog en rolig kväll.


you can tell more about a person by what they say about others than you can by what others say about them

fan.. jah hoppas ja får paket imorgon då.. ännu har det inte kommit. jaja imorgon blire att fara till yazminee och fixa sig lite sen förfest, blir nog five senare. sen på lördag blire fest hos Sanna. och på söndag.. dö igen, ja det är väll typ min helg. nu; äta nånting och se ett avsnitt OC


good night, sleep tight

tycker det är kul att jag börjat få så måna bloggläsare har ca 40-50 st unika om dagen, (jaa för MIG är det mkt)jag gjorde nått skumt idag, typ en egen "huskur" har fått nä fett dryga utslag på bröstkorgen från ingenstans. ja kan inte ha så!  jag smörjde in med nån random salva sen babypuder på, asså seriöst.. dom är borta! - efter ca 1 timme bara. men ja gick runt här hemma och va lite vit men ja haha. ska man va fin får man lida pin!  nä nu blire godnatt och börja se på O.C IGEN. ( typ 6 gången jag ser hela serien ) ah det är så sjukt jävla bra. tänkte ladda hem nått nytt men ja vart så sugen! det som är bra med det är att hela serien är så lång så man kan faktist se det flera gånger för man minns aldrig ALLT innan. men good night, sleep tight!


whataffuuck?

Jag och tony tittar på tv

Jag - jag skulle vilja ha en halkmatta att lägga under,för den glider så mycket

Tony - jaha.. jaa?

Jag - jaa för den glider så jävla mycket

Tony - jo den gör ju det?

Jag - aa fast ja försökte tejpa fast den men de gick ju självklart inte alls bra
det är därför det ligger tejp på golvet ifall du undrar.

( det roliga som vi kom på senare är att jag pratar om dansmattan och han om tvbänken, så han måste ha tyckt ja va helt dum i huvet som ville först lägga en halkmatta under tvbänken sen försökt tejpa fast den? och han liksom går runt och tror det utan att säga nått? haha whaatafuck? såååå dum är jag inte )