blueberry yum yum

vaknade tidigt idag o märkte en sak som gjorde mig riktigt förbannad, så jao for o plockade blåbär med mamma sen skråvmål efter det. då blev det bättre. så nu är mina fingrar blåa och jag skaa klippa tony.. mohahaha
 
 

23:22

försöker lära mig min telefon fortfarande. har alltid varit skeptisk mot touch.. är det fortfarande.. har iaf bytt nummer så skriv på fb eller nått om du vill ha mitt nya. va iaf ut en sväng idag med Tony och Bonden hem till Stål och Sabina fikade lite sen hem o kolla nyaste avsnittet av pretty little liara, de va förjävla spännande
.

you never know how strong you are, until being strong is your only choise


hösten är här

inge mer lathet.. på sommaren får man vara lat o onyttig
 

instagram

följ mig på instagram "saniezoey"  
 
 

2012-08-23

- "men.. varför heter det surströmming?"


- "jaa.. jag tror att..dom är sura för att dom e tvungna att ligga i en liten burk"

 


nanana***when i was a fjoortis in the old good days*** hahaha

 
hahaha omg.. fjortisvarning. ändå va detdär inte alls längesen typ XD 
-2010

sjukling

 
legat här hela dagen, plus typ halva gårdagen!

2012-08-20

sen åkte man på typ sveriges strösta förkylning.. legat med feber inatt, ovanligt att jag är sjuk?? nej. så ja stannar nog inne hela dagen idag och hoppas på att vakna frisk imorgon. sen har jag faktist skaffat instagram, men jag väntar lite med att börja använda det tills att jag fått min nya mobil som jag nyss har beställt. en samsung galaxy S3 haha, ja ni får vara avundsjuka=) gruvar mig bara lite på vart jag kommer ha plats för den efter som jag är ingen stor fick människa.. den kommer få ligga i väskan typ.

sen eftersom skolan börjar nu för dom flesta så ville Linn ha tillbaka sin skoldator.. så jag vart lite utan dator ett tag men de e tur man har så underbara vänner. fick låna Mimmi och Jonas mini laptop! hur söt som helst. men kommer bli lättare att blogga när ja får tillbaka min egna dator från expert.. men som alla vet så får man typ aldrig tillbaka sina grejer när man lämnar in dom. blir bättre med en bra mobil också jag kan blogga ifrån.. plus försöka använda instagram.

“For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.”

Gizmo var inte så sugen på kort tror jag=)


crushed ice

blev lite öl igår, och åkte iväg på ett väldigt väldigt mörkt äventyr.. sängen sen va nog det bästa på hela kvällen. idag va det asvarmt tidigare o nu jävla regn? städade lite sen nu kom Coffe och Sara med vovvarna. men ja är helt inne i Tonys iphone o spelar "songpop" ( jag är värdelös )
 
 
 

inne på bajsrummet som vanligt

kvällens outfit
 
jaa.. det är nå skit på spegeln som förstörde bilden helt..
ser ut som att ja har tusen diamanter i ansiket, eller nått?
 
men jag orkade inte ta om

WOHOOO ett inlägg!

 
 
 
har legat ute på balkongen i typ 3 timmar i den sjukt varma solen.. fått tillbaka lite av brännan, finally.. jävla piss sommar så allt hann ju försvinna. har legat här ute o lyssnat på musik.. och kollat på once upon a time och sovit lite!
 
btw.. min underbara syster har lånat ut sin
skoladator till mignu när jag inte har någon just nu.<3

på de viset

blev utan dator ist.. så nej inget bloggandet på ett tag.. tills datorn e fixad.. och nee.. min mobil går INTE att blogga med.. äger bara än så länge en nokia C3 fin.. men dålig

good morning.. rise and shine!

 
har precis varit på donken och ätit lite frukost osv. känns som att de va evigheter sen jag gjorde ett inlägg på min blogg nu.. men har inte alls tänkt på den alls och antar att det blir så under sommmaren när mkt annat händer..men nu har ja iaf börjat jobba lite grann, ledig idag men imorgon äre jobb igen! så.. tillbaka till bloggandet typ.

RSS 2.0