let's get wild

Your image is loading...
mongoooo


cake



varit och handlat, på rapunzel, systemet, willys och hämtat grejer hos mamma men tårta och grejer är klart. senare kommer det lite people.


the sims 3


godmorgon

som ni märkt så har min blogg inte funkat på hela helgen :( menmen nu äntligen funkar den igen. och min tony fyller 25 år idag så blir tårta och kanske nån öl ikv, för vi e lediga båda två. men nu ut och handla lite för idag. ska även köpa in löshår från rapuzel! yey jag ska få bra hållbart jävla hår.



Happy birthday Tony ♥


i live in my own head and it all makes sense to me


jabbawockeez - ABDC


alcohol doesn't turn people into something they're not. it just makes them forget to hide that part of themselves


don't play games with a girl who can play better



lite bakis sliten, men hoppa in i duschen och på me lite smink så blir det nog bra för idag. ska käka middag nu blir pubb-bricka. och dom gröna linserna blev det å glömma för vi sov i pappas lägenhet inatt. och skulle he linserna i ett glas med vatten över natten bara. hade inte linsvätska där och så. men jaa pappa samlade in disken imorse och diskade hahahahaha fail


fredag


halloween


kaaos kväll igår!! blev middag hos pappa sen kom yazmine och henke, och sedan alle. sen blev det five. jävligt mkt folk och jävligt mkt nicea människor. hade en jävligt bra kväll iaf. förutom att min fucking väska gick sönder! fan tyckte om den som FAN! men ja får se vad som hände ikv!


Spongebob



osminkad yey! nämen gillar min nya lypsyl med SVAMPBOB luktar fett gott också. finns att köpa på coop ba, för typ 30:- tror jag. menmen idag har jag inte så mkt att skriva idag känner jag. och har inga nicea bilder att visa er heller så.. sorry. blir nog att sova tidigt ikväll kanske. I'm really tired


FETT TRÅKIGT



JAG FAR UT I REGNET HEJDÅ


03.02

ne.. jaa så börja han snarka.. och bobby springa. brukar ta bort hjulet för bobby ibland men känner mig så elak då. och öronproppar ska jag skaffa. så ja kan få sova en heel natt lugnt och tyst. för när ja inte kan sova så kliver ja upp istället och hittar på saker att pyssla med.. pröva kläder och ja massa massa. linserna va iaf sjukt nice på speciellt dom gröna "wherewolf" man ser typ tecknad ut. men får se vad det blir på fredag. har ju blivit bjuden till måna fester/halloweenfester så svårt att välja vart/vem man kan fara till. allstå ja får typ för mig att det är fredag imorgon? haha man har ingen dagsuppfattning som arbetslös antar jag.
gör ett försök till att somna, för nu vart det tyst. godnatt


People are like boobs. Some are small, some are big. Some are real, some are fake

imorgon blire ut å lämna lite cv här och där. sen köpa lite grejer till halloween osv. eller ja idag rättare sagt eftersom ja inte somnat före 00.00 på typ ett halvår nämen nästan. men inatt borde jag somna för tonta har inte börjat snarka ännu. men helgen blir nog nice. med lite middag, förfest, fest och sen utång kanskekanske. lär vara mkt folk ute i helgen verkar det som. lite jobbigt om det blir alldeles för mycket folk också.. som på corona för nån helg sen.. fan proppfullt gick inte att gå nånstans utan att trängas. man ahde sin lilla yta sen stod man där eller va på dansgolvet. inte nice nånstans! men blir ju förmodligen five isf i helgen. håller på att kolla på masjävlar just nu, sett den förut men helvette så kul film haha så sjukt alltihopa. tur man inte lever så.

yeye

  sleep tight y'all

Your image is loading...


haters dont hate you, they hate themselves beacuse you're a reflection of what they wish to be


movietime, pyamas and ice cream

¨
hangover part 2
snyggt man ser den fina pricken som ja och yazmine gjorde lika den e intatuerad i min handflata. fråga mig inte varför. full och dum
"kompisprickar kanske" haha eller vad vi nu sa.
fortsätta kolla på filmen nu


manic panic - cotton candy pink



helt ärligt.. kollade igenom gamla bilder och ibland saknar jag mitt blonda hår och ibland mitt knallröda hår men just nu saknar jag fan mitt rosa hår.. blev inte länge jag hade det men det va faktist nice. har faktist lite färg kvar i burken, ingen aning om de håller ännu. tycker nästan att den borde göra det eftersom den är färdigblandad när man får den. men ja whatever jag har för mörkt hår för att göra nått sånt nu. synd, så bara för det så saknar jag mtt blonda numen skulle jag färga blont så skulle ja sakna mitt bruna hår. men ja jag passar nog bäst i brunt faktist. ACCORDING TO... typ alla..


bombing for peace is like fucking for virginity

idag blev det stan med tony, vi köpte 3 par linser mohahha blev inte dom ja tänkt mig. sen storfet jävla handla på willys. tony köpte massa med gelatin pulver så nu blire jello shots för fullt.


LINSER &

JELLOSHOTS


if you're gonna be two-faced at least make one of them pretty




på väg hem till mig ♥
oversize linne ( I love NY ) och mjukisbyxor. älskar byxorna, ska se ut som dubbla typ nånting sånt. tycker det va nice. Nu kommer postgubben snart till vår dörr!!! kanske min mobil kommit..väntat fan i en månad nu.. orolig? JA! skulle ta 3 veckor.. men ja..


i trusted you but now your words mean nothing to me beacuse your actions spoke the truth


halloween is coming


you think you want to disappear but all you really want is to be found

tror min lilla lillasyster hade rätt.. att min blogg va lite för mörkk och dyster.. bara min nya vita header lyste upp lite iaf..kanske.
WHATEVER LINN!!!!
ne men nu säger jag godnatt. för nu är jag trött efter den här dagen av någon anledning.. lär somna snart, så good night, sleep tight


“On a diet, but I’m doing donuts in the six speed.” '

helt sjukt vat ja och tony köpt donuts på sista tiden.. plus att ja bakade massa för ett tag sen.. inte bra inte bra. haha och ja sitter faktist och äter en nu med nougat i. helt sjukt gott men ne nu måste det sluta.. och ut och röra på mig. tycker yazmine bor riktigt dåligt till.. alldeles för långt borta. tycker hon skulle bott kvar... gården brevid!!

 


keep calm and wait for halloween


if you want to be loved for who you are you need to be yourself

ny header iiiiiigen, haha jag har lite svårt att bestämma mig. först tycker jag att den jag gör blir fett nice sen typ 1 eller 2 dagar efter så är den inte lika fin längre.. menmen.. idag blev det min "varannan veckas storstädning" sen ut på stan med Tony,Makke,Carro och Alle. tänkte köpa linser men dom jag vill ha va sluut. så ja blev fett förbannad men ha hittat ett par andra ist. sen hem till mamma och Linn, käkade mat, och min eyeliner penna hade kommit,aah den är så sjukt jävla bra!
snodde lite kläder från Linns walk in closet...hihi


Det va dom här till vänster jag ville haa så sjukt mkt..
men de fick bli dom helröda ist.. whatever tycker båda va nice.


skinnjacka



skinnjacka på väg hem till mig snart ♥


me when i sleep



I think I recognize this
 
och tony förstår inte hur jag bär mig åt för att knuffa ut honom när våran säng faktist är enorm.. ( jag antar att jag gillar att ligga nära )
men kanske
lite för nära men nu ska jag sova, good night, sleep tight


louis vuitton


i having a bad day

drygt som fan att word inte funkar på min dator!! ska fixa till mera på mitt cv och personliga brev men det går ju inte.. måste göra det innan torsdag! så fan måste låna nåns dator och skriva om varje gång ja ska skriva om personliga brevet till olika arbetsgivare! .. jätte kul.. och ja är så jävla fett tjurig också så ja gör typ allt för att försöka få det att funka igen. installerade om det.. och aaah galen! fett dåligt humör.. vakna av fucking grannarna och sen går allt åt helvette! och folk bara stör idag blir ba irriterad på allt och alla. jag vill köpa nånting till mig själv så ja blir happy!


siss

fick lillasyster på besök inatt. och vaknade av att dom borrar i lägenheten ovanför oss.. typ det roligaste sättet att vakna på.. speciellt me tanke på hur sent det blev igår att somna. inte nice.


who was the greates prostitute in history? Ms.Pacman, for 25 cents that bitch swallowed balls till she died

sitter med tony,robin och amanda i soffan och kollar på "the haunting" alltså störd film! seriöst, inte bra nånstans! menmen.. tror ja är lite övertrött just nu. är helt borta i skallen och ja flummar bara. har verkligen inte nånting vettigt att skriva. (som om ja någonsin har nått vettigt att skriva?) hahha nämen ja... godnatt typ... om ja somnar nu.. snart... tror ja ska sova på soffan inatt. sjukt skönt att somna på soffan ibland. fett mysigt.



fett flummig...

jag behöver sova nu!

good night, sleep tight

to santa claus - börjar invänta julen nu


målade över lite av önskelistan för det är inte så viktigt och grejer som ja kan och kommer kanske köpa själv. men det där är det jag MEST vill ha. haha ja en lite annorlunda önselista. I KNOW. men jag har blivit äldre i år tomten.


On a diet but my pockets eating cheesecake


hemmakväll

skönt att va hemma. tror aldrig ja vaknade till riktigt idag och det hr jag fortfarande inte gjort. blev nog mer än ja trodde igår på five. haha men inte vad ja märkte då. förstås ;D ska göra makaroner nu med cheese. och se
 "allt för min syster" på tv.


Saturday

ja när ja väl vaknade till liv så blev det donken, med tony,makke,robble och Carro. och nu motorgården snabbt. sen får ja se vad som händer.. blir nog rätt så lugnt iaf.. får se vad vi hittar på för något! och jag är sjukt sugen på att bli röd hårig igen, och när ja tänker på det så ser jag rödhåriga people överallt! men ja det hade varit mer nice om ja hade långt hår.. obviously




“You want to know what scares people? Success.”

hade faktist en jättebra kväll på five igår. for dit med elin,lina och några fler brudar. men dom tappa ja bort typ nästan innan vi ens kom in XD nemen.. träffade emelie! fett längesen! ♥ men hon försvann också.  Men yazze och henke höll jag mig till resten av kvällen! men yazze gillade inte att sitta breve mig för ja smutsade ba ner hennes skor! ba för ja e så sjukt avundsjuk på dom så jag gjorde de nog med flit. sådär undermedvetet. menmen ja fick mig nån eller nått att skratta åt iaf.


not even plastic surgery can fix that face


i got 99 problems but my swag aint one


“These b-tches so cranky, give them a hanky. But mommy I’m cold, gimme my blanky.”



nyvaken
, och lite bakis så I just wanna die right now! men det går över snart. det brukar det göra. ska tänka ut nånting ja kan göra ikv...


everybody dreams bigger than they live


2011-10-20



I ♥ MAAAA SISTEEER


rapunzel? those are fucking extensions


they say sky's the limit how bitch? i'm moonwalkning!


2011-10-20

 
 
 
 


superman



GOOD NIGHT,SLEEP TIGHT


where is the "good" in goodbye?


be yourself. that's why people like you



ikv har jag haft  fett kaos hela kvällen. diskat typ 3 biljoner ton disk. råkat slå sönder ett glas, sprungit upp och ner i trapphuset med sopor och dammsugat.. roligt va? jag är slutkörd! och imorgon ska ja till ungdomsslussen möte kl 11. sen möte på satans lernia kl 2 som jag är sjuukt less på nu. det börja bara bli ovärt. och hoppas på att kanske få caash imorgon om jag har tur ;) men i övrigt så känns mitt liv väldigt meningslöst nuförtiden. ingen mobil heller! irriterande att leva utan. så ...
sorry till alla som inte hört av mig på ett tag. eller fått nått svar på sms.


PISSBOBBY

kom precis hem från tandläkarn, gosa lite med bobby, men han kissade nyss på min datorn, på tangentbordet. så nu vill jag inte gosa mera med honom!


at some point, you have to realize that some people can stay in your heart, but not in your life


life is not about winning but rising everytime you fall

ne nu måste ja sova så nu blire godnatt. ska upp till tandläkaren tidigt imorgon.. ja dom lär ju klaga på tungpiercingen "som förstör tandköttet" yeeey akward! hatar att gå till tandläkarn



GOOD NIGHT, SLEEP TIGHT


2011-10-18

idag har det gått exakt tre veckor sedan jag köpte min mobil. och det skulle ta ca tre veckor eller kanske några dagar mer... går inte att ringa på min mobil.. knappt smsa... kan i stort sätt inte få tag i nån.
fan kan mobilen komma snart!
jag har inget tålamod!

haircolor

vilket jävla väder.. ännu en anledning till varför man inte ska bo i sverige. kom precis till mamma, hon skjutsade mig på cykeln till konsum och köpte hårfärg till mig och henne. vi ska bara färga utväxten så. senare blire nog lite rött i håret. men inte lika knallrött som förut bara lite skiftande.

“If your gonna screw up, do it while you're young. Older you get, the harder it is to bounce back.”


maybe its not always about trying to fex something broken. maybe its about starting over and creating something better

inte kunnat sova på hela natten.. tony snarkar så jävla mkt. kunde sova en timme tidigare idag och nu tänkte ja försöka sova lite till men nej då ska bobby börja springa i sitt hjul... ja blir galen, ja har ont i huvudet och vill bara få sova nån jävla gång.


fuck sverige



jag är så sjukt less på sverige nu. såg fram emot vintern men nej alltså jag gör inte det. svergie eller umeå överhuvudtaget suger, finns ingenting att göra, som jag tycker om. jag skulle verkligen inte ha nått emot att fara till nått varmt ställe nu. och ba flytta! det va sjukt längesen ja va utomlands nu. jag håller på att bli galen. alltså fuck sverige,fuck umeå. ååååååh!

Jag fryser här


keep calm and bounce that ass


New header

ny header! lite livligare eller whaaat? ja vet inte, tyckte den gamla va fett tråkigt. tryck f5 om den inte syns ännu.


and if she want an autograph she better bring a pen



GODNATT


i have no shame

jag har ångest för mitt hår. det är kort som fan igen! aah kort hår e så fuuult! skulle aldrig kunna klippa tex ovanför axlarna. då skulle jag få panik, och det har jag redan! måste fixa mitt hår på nått sätt, färga whatever, nånting. it looks like hell. lång jävla utväxt och kort.... varit på arbetsförmedligen idag, fett ovärt för jag skulle inte ens vara där, dom hade bokat fel. och nu är jag fett trött. kunde verkligen inte sova inatt av tonys jävla snarkningar. powernap





if your dreams don't scare you, they aren't big enough

tog precis ut mitt löshår.. alltså ja.. limma gör jag så FAN aldrig igen! tappade typ halva håret. så efter att ha skrikit lite och gråtit lite så blire att åka och köpa gott och softa lite ikv.. " I ♥ söndag " men ja vill att mitt hår ska växa 


yes, i am christian. no, i don't think everyone is going to hell

Your image is loading...
ja då la man sig i soffan sen vare ba å kliv upp för nu kom makke, robble och nån brud hit och väntar på tony och dom andra.. tänkte ju som att jag skulle sova men nej, men whatever! ja blev pigg nu.


once you have feelings for someone those feelings will always be there. you may not like them anymore but you still care



alltså det värsta som finns är fan när folk ringer på fyllan när man själv är nykter. och igår blev ja smått irriterad på folk som ringde kanske 10 gånger och ba snacka massa skit, fan wierd or what. och  speciellt jävla drygt om dom ringer mitt i natten och man ligger och sover. så man ska fan stänga av mobilen när man går och lägger sig på helgerna.

men ja tänker säga godnatt nu även om ja inte kommer få sova nu för nu ska ja fortsätta mysa sen kommer det bli livat här hemma igen....


a smile is the best makeup any girl can wear



blev en väldigt lugn helg. ja jag blev hemma hela kvällen, satt och tog det lugnt själv med dricka och massa kakor + desperate housewives. sen kom tony me hans kompisar.. typ jättefulla allihopa.. blev inte så lugnt och inge mera desperate.. så nu när dom for ut igen vart det jäävligt skönt måste jag säga. har det riktigt mysigt nu i soffan me mysshorts och täcke och kudde! men ja jag vet ju ändå att det inte varar.. för dom kommer väll tillbaka haha.

OUTFIT
basketlinne -
Tradera
basketshorts - av Mange
sockar - h&m


disney channel



livet är meningslöst utan pengar, helst seriöst!
jag ska inte sitta hemma idag, punkt slut!


playing the sims 3




didn't she wear that like yesterday?


dance to the beat



 börjar få tråkigt.. så sjukt sugen på jordnötsringar
så galen efter pengar. jag är pank!
någon som vill köpa en htc? mobil?
billigt? som FAAaAN


when people you dont even know hate you, you know your the best

igår blev det först idol, sen kom henke och yazmine förbi, vi fick tråkigt så vi for ut och busade lite. btw ni kan ju inte ha missat min nya hylla i garderoben.. fett nice och fett neerd! for hem vid 1 sen hade ja så jävla tråkigt så ja tänkte att jag skulle försöka bygga ihop en byrå men de gick åt helvete! sen blev jag så sjukt trött så minns inte att ja somnade på soffan eller hur jag tog mig till sovrummet. ikv kommer typ massa gamla old old gamla kompisar tilll tony hit så får se vart kvällen slutar.
ne in i dushen sen fixa till ett par byxor!

btw.. You
only embarrass you out more and more every damn day hahahaha feel sorry for you actually, move on girl!


2011-10-15


Lego hero factory


i don't trust words i trust actions

 
 


yes, you're playing dumb. no, it is not attractive

efter att ha legat inne i en vecka drygt och sovit och hostat och snorat så är jag fett less nu... inte träffat en enda person. tror jag börjar bli galen! försöker sova lite till nu.. hoppas på att alla sjukligheter är borta. måste även knuffa tony på sidan för 21398439553 gången så han inte snarkar.. men ja 3 sekunder senare så vänder han sig igen.. och börjar snakra! blir gaaalen gaaalen gaaalen. han är inte den lättaste att vända heller! och inte den roligaste att väcka... surjävlagubbe!  känns som att det här vart ett enda stort klago inlägg! men vilka fler humör kan man vara på när man vaknar kl 4?


Inspiration


we gonna get high in life flying like paper planes in the skies


Your friend is the one who knows all about you,
and still likes you


If you liked it then you should've put a ring on it Don't be mad once you see that he want it If you liked it then you should've put a ring on it


as long as you're confident in an outfit, no one will question it

börjar friskna till... redan... YEEY.


now i can let these dream killers kill my self-esteem or use my arrogance as the steam to power my dreams



good night


+


yes, i'm being friendly. no i'm not flirting


she doesn't believe in shooting stars but she believes in shoes and cars




Voulez vous coucher avec moi ce soir?


Im not scared of the dark im scared of whats in it

ja kul.. att jag skulle kolla på en helt jävla vanlig video på en blogg och reklamen som kommer innna är från "paranormal activity 3" kul att jag kommer sitta här nu hela kvällen tills tony kommer hem. på samma jävla ställe med datorn som känns "trygg" fan jävla skrik så fort ja startade videon.. fett onödigt med det som reklam där tycker jag!!!!!!! aahh irriterande!!!!!!


FOOLISH


"Money doesn't buy happiness" well.... IT DOES!!!!


when you hate a girl beacuse you're jealous of her, realize she's the nicest person, and can't help but hate her


Nicki Minaj a female rapper from the US who is so completely insane that she makes Lady GaGa, look kind of boring

baaad uptade! i know! men jag har seriöst precis som jag sa.. legat inne nu i ... ja det här är fjärde dagen. fyfan.. igår hade jag feber så nu hoppas jag att det äntligen ska vara över! mår lite bättre idag but still... nu är jag riktigt less på att ligga i sängen och kolla på alla säsonger av desperate housewives. jag vill gå ut bara för att gå ut. känner mig riktigt instängd här! inte varit ute sen i lördags.. omg, det är skjukt sjukt. IMORGON SKA JAG VARA FRISK


SICK AS HELL


jag stannar inne idag.. i think


Idag är en jobbig dag. sjuk och jävligt, snorig och jävlig
och satans ont i halsen. så ja känner bara för att ja precis
dra en påse över huvudet och låta ingen se mig. så jävla hängig är jag. jävla tony.. godnatt och hejdå


I admit, I do it too.


2011-10-10 14:47


sick


känns som alla är typ sjuka just nu.. den årstiden typ..
så har ba legat och tråkat/sovit hela gårdagen och troligen hela dagen
eftersom tony nu har smittat mig.....


tonight


+ kyckling å pommes! å beasås är ju ett måste


family - familia



min familj. det finaste och bästa jag har


yes, i have something nice. no, that doesn't mean i'm spoiled


if you don't stand for something you will fall for everything


jaag vill börja om sommaren igen.
så förbannat jävla kallt ute!!


Friday night turned out to be a night out

blev en snabb spontanutgång igår.. satt hemma och hade sjukt jävla tråkigt, så jag,tony och patrik fick för oss att vi skulle fara ut.. så vi for på five.. men det sög.. va där i ca 2 timmar. inte mkt folk alls för alla va tydligen på corona.. så vi for dit, lyssna på "fest hos mange" hhaahah kass. men överdrivet mkt folk. men jaa.. inte så värd kväll :P


caaash

ALLTSÅ. veckorna känns så sjukt ovärda.. och när fredagen väl kommer så känner det fortfarande ovärt.. vad gör man? hela livet känns ovärt nu, inget jobb..inget intresse..no money.. men jag hoppas på imorgon!! kanske det kan vända då! till något liiite extra och liiite bättre.


meeeee, as a bunny

Your image is loading...
saniezoey-bunny

eller hare.. whatever ;)

why do u even care? you embarrass yourself .. every day


I do belive in ghosts

alltså det är verkligen dunkadunka varje dag i lägenheten ovanför/nedanför jag hör inte för att de dunka så mkt i hela våran lägenhet.  haha men ja det är ju bra så behöver inte vi få dåligt samvete iaf. sitter och har jättetråkigt.. Är ensam hemma, tony jobbar så det gäller å inte tänka massa hemska tankar och bli mörkrädd för då spårar det. hatar och bli mörkrädd när man är ensam hemma och man vet fan inte vart man ska ta vägen. men snart blire typ sängen, ska upp imorgon på möte på ungdomsslussen. och information har jag varit på hela veckan på förmiddagarna också så har fått lite rutiner iaf. vill ha jobb jobb jobb jobb jobb nu nu nu nu nu. vill ha cash cash cash cash massor massor massor massor massor!




Tranbär 4lajf

nu börjar jag dricka och äta tranbärstabletter varje dag så fan heller att ja ska få urinvägsinfektion igen. tranbär är även bra för tandköttet så ett + där då. Vet att dom flesta tycker det smakar fett äckligt men ja har som vant mig vid smaken så tycker det smakar helt OKEJ, eller gott rättare sagt. hahaha (bra för mig med urinvägsinfektion typ varannan månad)


köpte hem massor!


"If God had intended us not to masturbate he would've made our arms shorter"


saniezoeys attempt number two to baking donuts

Your image is loading...

mitt andra försök till att baka donuts, igår vart dom typ.. klumpiga och degiga innuti.. och ja idag vart dom.... bra men kanske inte sådär "runda och fina" som dom ska vara haha men ätbara iaf. sen har ja ingen aning vad ja ska göra med dom för jag (har för mig) att man helst ska äta dom samma dag, känns konstigt att "frysa in dom" och dom kommer bli torr också annars.. så ikväll får jag väll frossa i mig MUNKISAR


new stuffs

Trendy Camoflauge Leggings-Camo, camo apparel, camouflage,trendy apparel, cowgirl


jeans / skinnimitation

Klicka för att stänga fönstret
vann dom här byxorna på tradera för typ.. 2-3 veckor sedan.. väntar fortfarande.. springer till dörren varje gång jag hör posten trillar in.. men varje gång är det REKLAM


somebody gotta tell her she can't do it like i can*

image


Desperate housewives

första avsnittet på sista säsongen av desperate housewives börjar nu! yeshh, - men helt ärligt.. ( jag laddade hem det redan förra veckan haha ) så ja jag kommer alltid ligga ett avsnitt före. men ja jag kollar på DH nu på tv ändå för jag kan se det tuden ggr om och om. jag har blivit sämre på att blogga eller ja, jämnfört med förut men ja har inte haft tid eller lust, så mkt som händer i mitt liv just nu. mitt humör går upp och ner. är jätteglad ena sekunden, arg den andra och ledsen sen. snacka om humörsvängningar men det är det inte, jag tänker bara för mycket. alldeles för mkt!


summer is over, hello autumn

Tomorrow’s fall!



HÖSTEN ÄR MYSIG!


nobody knows me, i'm cold, walk down this road all alone, it's no one' fault but my own, it's the pain i've chosen to go


Saturday



are you willing to give up who you love for who you love?


cause i may be bad but i’m perfectly good at it

Your image is loading...
har typ värsta flummis dagen idaaag!
vet ni... jag har börjat sticka en tröja!!! nahahah